Öland Roots

Öppna scenen

ÖPPEN SCEN

Öland Reboots presenterar: Den öppna scenen!

På Öland Reboots gör vi det tillsammans. Sommarens magiska stunder kommer att fyllas av musik, konst och kultur som skapas av festivalens deltagare. Därför ställs det upp en öppen scen mellan tallarna under årets festival. Med ljud, ljus och publik erbjuds en plats att göra sin alldeles egna grej, så att vi alla tillsammans får njuta av den potential som festivalens deltagare sitter inne på (instrument och stämmor medtages själva. Dock kommer vi ha ett enklare trumset på plats).

Öland Reboots vill höra era röster och dansa till era toner, den öppna scenen på campingområdet är drömmen om ett gemensamt samskapande som äntligen blir till verklighet! Kanske är det någon som letar band eller är det något band som söker nya medlemmar. Kanske har du redan musik och vill nu ha en plats att framföra den på — då är den öppna scenen på campingen platsen för detta.

Vill du framföra din grej på den öppna scenen? Skriv “Öppen scen” i rubriken på ett mail med en kortare beskrivning av framträdandet och vad för teknik som behövs. Skicka mailet till bookings@olandroots.com. Ett schema med tider publiceras närmare festivalen, det kommer också att finnas viss möjlighet att boka in sig på plats under festivalen.

KÄRLEK, SOLIDARITET OCH MEDVETENHET