Öland Roots

DET FINNS FORTFARANDE BILJETTER KVAR TILL SOMMARENS MAGI!

Hitta dina biljetter HÄR!

Tredagarsbiljetter

Tredagarsbiljetterna till festivalen släpps som vanligt i fem olika prisklasser, alla fem på samma gång. Detta görs för att ge alla en möjlighet att välja en biljett i prisklass efter förmåga. Varje prisklass har en begränsad kapacitet och de lägre prisklasserna brukar vara populära, men varje år köper också människor de dyrare biljetterna trots att det finns billigare alternativ kvar att välja. Har du möjlighet att lägga lite extra för biljetten ger du någon annan möjlighet att komma som kanske inte annars hade haft råd. Förutom priset är det ingen skillnad på biljetterna, alla ger tillträde till samtliga publika områden på festivalen, och till campingen där det är eget tält som gäller.

Dagsbiljetter

Endagsbiljetterna ger inträde till scenområdet (från öppning till stängning) och till campingområdet (men endast under det kulturella schemats körtider). Det går inte att övernatta på campingen med en endagsbiljett.

Barn, 60+ och djur

Barn som inte fyllt 13 och vuxna som fyllt 60 kommer som vanligt in gratis på både scen- och campingområde. Ingen föranmälan krävs, endast uppvisande av legitimation!

För ungdomar 13-15 år finns biljetter till reducerat pris.

Hundar (och/eller andra djur) får tyvärr inte följa med in på varken scen- eller campingområdet.

Städdeposition
Festivalen lägger mycket tid och kärlek på miljöarbetet, alla soppåsar som samlas in öppnas på miljöstationen och sorteras för hand. I priset för tredagarsbiljetterna ingår en städdeposition på 200 kr som återfås när du är med och städar under festivalen (två sorterade soppåsar).