Öland Roots

Biljetter

ÖLAND ROOTS 2020 STÄLLS IN

Det är med tungt hjärta som föreningen går ut med det svåraste beslutet i Öland Roots historia. Efter hårt slit och hopp in i det sista har det slutligen även nått Sveriges mysigaste festival. Det är inte längre möjligt att samlas i sommar och årets festival måste ställas in.

Läs mer om inställningen här >>

Stöd föreningen ekonomiskt >>

 

BILJETTERNA ÄR SLÄPPTA

Vi har ett stegrande biljettpris, där alla biljetter släpps samtidigt. De som har mer i plånboken kan köpa en dyrare biljett, så att de som har mindre i plånboken kan köpa sin biljett billigare.

Köp din biljett till Sveriges Mysigaste Festival redan nu! En perfekt present till dig själv eller någon du bryr dig extra mycket om. Välj om du vill besöka Öland Roots en utav dagarna eller om du vill köp en biljett som gäller hela festivalen. Klicka här för att köpa din biljett >>


BILJETT: ALLA DAGAR

Om du vill njuta av hela festivalen och ha tillträde till festivalens alla delar ska du köpa en biljetten som heter ALLA DAGAR. Då får du även tillgång till vår tältcampingen som ligger i direkt anslutning till scenområdet och stranden. I priset för denna biljett ingår en städdeposition på 200 kr som kan återfås när du är med och städar under festivalen. Denna biljettkategori har ett stegrande pris som löper från 1095 kr till 1695 kr.

  Köp biljetten redan nu >>

 

BILJETT: 1 DAG - släpps 1 mars

Camping ingår inte i denna biljettkategori

Om du bara har möjlighet att komma en av dagarna kan du köpa en 1-dagsbiljett. I denna biljett får du tillträde till scenområdet den dag biljetten gäller. Noter att endast de med biljetten ALLA DAGAR som har tillgång till campingområdet. Däremot har du tillgång till festivalens kulturaktiviteter! En biljett till onsdagen kostar 395 kr och en biljett till torsdagen, fredagen eller lördagen kostar 695 kr.UNGDOMSBILJETT - 12 till 15 år - Alla dagar

Om du vill besöka festivalen tillsammans med din ungdom så har vi ett ungdomspris på biljetten för festivalens alla dagar. Om ditt barn är mellan tolv och femton år kan du köpa till en ungdomsbiljett när du köper en biljett till dig själv.

Ungdomsbiljetten gäller bara i kombination med en vuxen-biljett eftersom festivalens nedre åldersgräns är 16 år. En person under 16 år kan alltså inte lösa in sin biljett i entrén utan att dess målsman också löser in sin biljett.  En ungdomsbiljett för alla dagar kostar 600 kr, festivalens tältcamping ingår men städdepositionen ingår inte i denna biljettkategori. Ungdomsbiljetterna finns bara ett begränsat antal, först till kvarn. Ungdomsbiljetter finns inte som 1-dags biljett.

 

GRATIS FÖR BARN OCH ÄLDRE

Besökare som är under 16 år måste ha med sig målsmans till festivalen. De som är över 60 år eller under 12 år kommer in gratis på festivalens alla dagar och dess tältcamping. Personen visar sin legitimation i entrén och får därefter fylla i ett  formulär.

 

SUPPORT

Få hjälp av biljettleverantören!
Skriv till supporten >>
Tappat bort din biljett? >>
Ring 08-446 855 44