Öland Roots

BILJETTERNA MED CAMPING ÄR FÖR TILLFÄLLET TILL SALU IGEN

Äntligen släpps biljetterna till sommarens höjdpunkt! Fröjdernas somriga mittpunkt! Öland Reboots: annorlunda fast samma! Öland Roots i en intim och avskalad förpackning – koncentrerad kärlek i den magiska tallskogen!
 
På Öland Reboots var besökarantalet reducerat till endast 500 biljetter med camping. Dessa är nu slut men föreningen har låtit utöka campingen och det finns nu extra festivalbiljetter med camping ute till försäljning.

Det går också att skaffa endagsbiljetter samt tvådagarsbiljetter utan camping! På onsdagen och torsdagen är det fritt inträde till scenområdet. <3
 

BILJETTPRISER

Standardpriset på en festivalbiljett med camping är 1400 kr. Det finns ett begränsat antal för en billigare eller billigast peng. Det går också att köpa en dyrare biljett och samtidigt donera pengar till föreningen. Med anledning av föreningens ekonomiska bekymmer och den begränsade publikkapaciteten kommer personer över 60 och barn från 7 år att behöva betala för sig, även om det såklart blir till ett väldigt rabatterat pris.

Alla intäkter går oavkortat till den ideella föreningen vars enda syfte är att arrangera en så bra festival som möjligt varje sommar på Öland. <3

För att köpa biljetter, klicka ->HÄR<-