Öland Roots

Funktionär


FUNKTIONÄRSANMÄLAN ÄR ÖPPEN!

Alla som anmäler sig är garanterade en plats som funktionär på festivalen! Får du inget mejl efter anmälan med dina svar har du antagligen angivit fel mejladress. Hör av dig så löser vi det! <3

Exakta tider för de som har sina pass under festivalen skickas ut i slutet av juni eller början av juli. De som ska jobba innan/efter festivalen får besked senast en månad innan. 

Uppstartsmötet onsdagen 10 juli kl 19.00 är obligatoriskt för alla som inte har sina pass just då. <3

Varje år är vi totalt 6000-7000 personer som hjälper varandra att skapa Sveriges mysigaste festival. Bland dessa finns ca 400 helt enastående funktionärer som i vått och torrt får hela festivalen att fungera. Alla bidrar med sina unika tillgångar, lösningar och skratt!

Nu kan du återigen, eller för allra första gången, vara med och skapa kärlek, solidaritet och medvetenhet i den skimrande skogen vid havet! Varje byggsten i festivalen är lika viktig och tillsammans skapar vi ett underverk.
Tillsammans skapar vi Öland Roots!

Hur går det till?

Funktionärspass under festivalen
Som funktionär på Öland Reboots genomför du två pass på sex timmar vardera. Det finns en mängd olika typer av uppdrag och i anmälningsformuläret kan du själv önska vad du helst vill göra. Som tack för din insats får du två mål mat och fyra oförglömliga dagar på Sveriges mysigaste festival. Alla som anmäler sig är garanterade en plats så länge anmälan ligger öppen. Välkommen att anmäla dig från det år du fyller 18.

Funktionärspass innan eller efter festivalen
Du kan anmäla ditt intresse för att hjälpa till innan eller efter festivalen istället för att vara funktionär då festivalen pågår. Dessa platser är begränsade och du är alltså inte garanterad en plats. Välkommen att söka från det år du fyller 16.

Boende
Alla funktionärer får tillgång till den publika campingen (som är avgränsad i en lugnare del) där besökare och funktionärer bor tillsammans. Ta med eget tält! :)

Anmälan är bindande
Observera att anmälan är bindande. Vid en eventuell avanmälan tar vi ut en administrativ avgift på 100 kronor. En vecka innan festivalen höjs avgiften till 500 kronor vid avanmälan eftersom bortfall så nära inpå festivalen försvårar schemaläggningen. Varje funktionär spelar en stor roll för arrangemanget som helhet - du betyder mycket!

Vad händer sen?
När du har anmält dig har du fått en plats som funktionär. Schemat med dina tilldelade pass färdigställs i slutskedet innan festivalen. Frågor är självklart välkomna till vår e-postadress funktionar@olandroots.com.


ALLA som anmäler sig är garanterade en plats som funktionär.

Anmäl dig HÄR!

 

Kärlek, solidaritet & medvetenhet!

Öland Roots-familjen