Öland Roots

Första akterna klara

Öland Roots fylls än en gång av kärlek, solidaritet och medvetenhet! Nu är första akterna klara. Vid dansbanan i skenet från solen som aldrig går ned hörs toner från hela världen. Först ut är Kingston, London och Göteborg.

MARCIA GRIFFITHS & ROOTS HARMONICS BAND (JAM)

Den internationella drottningen av reggae levererar än idag!

Redan tidigt i sin karriär som sångerska bildade Marcia Griffiths den legendariska vokalisttrion I-Trees tillsammans med Judy Mowatt och Rita Marley. Förutom att lyfta Bob Marley & The Wailers med sina vackra harmonier släppte de även flera egna album. Marcia har även släppt flera egna album och med klassiker som ”Steppin’ Out Of Babylon”, ”Electric Boogie” och en livslång erfarenhet lever Marcia Griffiths idag upp till världstjärnestatus!

https://www.facebook.com/MarciaGriffithsFanpage

KOFFE & THE RAGGAMUFFINS (JAM)

Hon är musiken i allas öron och namnet på alls läppar!


Men en inneboende lyrisk begåvning och ödmjukhet besitter Koffee en glöd utan dess like. Sedan dag ett har hon gjort sina lyssnare till eld och lågor världen över. Redan första singeln ”Burning” gjorde ett stort intryck och under den gångna månaden har videon till senaste hiten ”Toast” visats mer än två miljoner gånger. Den unga talangen släpper singeln och videon ”Throne” samt EP:n ”Rapture” i början av kommande år. Spådd till att bli kommande generationers stjärna är Koffee garanterat här för att stanna!

https://www.originalkoffee.com/

HOLLIE COOK (UK)

Hyllad och erkänd ikon fortsätter att förtrolla!

Kritikerrosade Hollie Cook har en förmåga att gång på gång överraska lyssnare jorden runt. I hennes levande melodier vävs både punk och reggae samman i en banbrytande fusion som hon själv benämner som tropical pop. Att hon är en av tidens mest spännande röster inom reggae blir kristallklart i den senaste fullängdaren ”Vessel Of Love”. Lyssna och njut!

https://www.holliecook.com/

ETZIA & HOT THIS YEAR BAND (SWE)

Storslaget och helhjärtat - för alla!

I Etzia finns en sann förebild med en beundransvärd fallenhet att förvandla viktiga budskap till färgsprakande musik! I vår släpps första soloalbumet ”Motivation”, producerat av Partillo och Mastah L, från det egna bolaget Mambia Reords. I ett överflöd utav kärlek och värme bjuder albumet in till dans och sång för att hylla den viktigaste personen i ditt liv - Dig!

www.facebook.com/etziamusic


Ses i sommar!

KÄRLEK SOLIDARITET MEDVETENHET