Öland Roots

 

ÖLAND ROOTS STRANDFEST

I sommarnatten är stämningen som bäst för strandfest! På ett dansgolv som omfamnas av sundet, havsluften och tallkronorna får skymningen bli till natt. Med dj:s från både Göteborg, Stockholm, Berlin och London på scen får festen leva vidare ända in i gryningen! Under dygnets ljusare timmar finns även möjligheten att njuta till musik från några av årets dj:s i Ogräs Bar och Restaurang.


SISTERS OF REGGAE (UK)

Storbritanniens första kvinnliga dj-kollektiv spelar 100 % vinyl! Med fantastisk fingertoppskänsla levererar de fem systrarna välvalda rytmer i en balanserad mix av ska, rocksteady, reggae, roots, lovers rock och early digital.

 

ROOTS DAUGHTERS (HR/DE)
Julie och Jahminita Zulu är frekventa vinylsamlare som spelat tillsammans i nästan ett helt årtionde! Sedan de startade sitt soundsystem i Kroatien har de ökat kunskapen om kvinnor inom reggae och dub. Vid varje tillfälle som ges sprider de medveten lyrik och god stämning!

 

KIPPSHU & DJ MISS JEN (STHLM/GBG)
Med en stor kärlek till den urbana kulturen levererar de det bästa av det bästa inom dancehall, reggae, hiphop och afrobeats! I en fin vänskap till musiken och varandra håller de klubbkulturen vid liv. Tillsammans skapar de vibrerande dansgolv landet runt.

 

Ses i sommar!

 

 

KÄRLEK SOLIDARITET MEDVETENHET