Öland Roots

ÖLAND ROOTS 2020 STÄLLS IN

Det är med tungt hjärta som festivalledningen skriver det svåraste meddelandet i Öland Roots historia. Efter hårt slit och hopp in i det sista, har det slutligen även nått Sveriges mysigaste festival. Det är inte längre möjligt att samlas i sommar och årets festival måste ställas in.

Öland Roots är inte bara en festival, för många är det årets viktigaste händelse, det är den trygga plats som betyder så mycket för så många. När denna trygghet försvinner är vi många som är ledsna. 

Öland Roots är en liten ideell förening vars primära inkomst är försäljning av biljetter. Detta betyder att föreningen står med stora kostnader för utlägg som redan gjorts men inga inkomster. Vi behöver hjälpas åt. För dig som köpt biljett kommer ett mail med information om hur du får tillbaka dina pengar. Om du har ekonomisk möjlighet kan du välja att avstå ditt återköp och donera din biljett till föreningen. För dig som inte köpt en biljett finns det möjlighet att stödja föreningen ekonomiskt genom att köpa ett stödmedlemskap. Du väljer själv om du vill stödja 300 kr, 600 kr eller 1200 kr. Stöd föreningen genom att klicka här >>

I skrivande stund vrids och vänds alla stenar på för att få fram idéer på hur vi alla ändå kan följas åt under det här året och samtidigt ha möjlighet och råd att genomföra en festival nästa år. Öland Roots tittar på kärleksfulla sätt att samlas online, hur vi kan få följa med till tallskogen när det hamras på dansbanan, bryggan läggs ut och festivalplatsen tas om hand. Vad sägs om synkade hemmafester i juli, dela på fantastisk växtbaserad mat med grannarna på din gata och att höja rejält på volymen för att sprida reggaens positiva budskap i tider som dessa?

Viljan, kärleken och glöden finns men hela familjen behövs. Om Öland Roots 2021 ska bli av så måste kreativiteten flöda. Skriv alla dina ideer i våra sociala medier. Maila, ropa, skicka snigelpost och röksignaler.

Tillsammans möjliggör vi Öland Roots 2021!

Nu behövs alla!

KÄRLEK SOLIDARITET MEDVETENHET