Öland Roots

Press

Öland Roots arrangeras inte bara av några enskilda människor. Öland Roots är lika mycket en skapelse av av varje enskild funktionär, av vakterna, av artister, av ledningspersoner och av alla som köper en biljett. Det samma gäller för press och andra media-aktörer. Vi är alla aktörer som tillsammans skapar Öland Roots.

Här hittar du information om vad som gäller för dig som vill komma till festivalen och skriva, fota, filma eller på annat sätt vill berätta om festivalen

.

Pressackreditering

För att få en pressackreditering till Öland Roots behöver du först och främst ha ett uttalat och verifierbart uppdrag (från en tidning eller annan etablerad mediekanal) att bevaka festivalen.

Därefter behöver du fylla i detta formulär (länk).

Material att använda

Löpande så skrivs olika pressmeddelanden och andra nyheter som får kopieras och användas.

Vi har också foton från festivalen som du är välkommen att använda, så länge du anger fotograf.

På vår Facebook-sida finner du våra bilder. Om du behöver bättre kvalité så hör av dig så skickar vi dessa.

Bilder från 2018

Presstält

Inne på området, framför stora scenen, finns det ett presstält. Här är alla som har pressackreditering välkomna. Vi försöker alltid ha någon på plats för att svara på frågor, organisera eventuella intervjuer eller på annat sätt stötta varandra.

Har du blivit beviljad fotoackreditering är det också här du hämtar ut dina laminat och eventuella andra accesser för att komma in i diket framför scenen.

I presstältet finns också wifi, kaffe, te, sittplatser och sällskap. Kom och häng med oss här!

 

Öppettider i presstältet:

Onsdag 18.00-02.00

Torsdag 12.00-02.00

Fredag 12.00-02.00

Lördag 12.00-02.00