Öland Roots

Anmäl dig som funktionär


FUNKTIONÄRSANMÄLAN ÖPPNAR TILL VÅREN

Varje år är vi över 7000 personer som hjälper varandra att skapa Sveriges mysigaste festival. Bland dessa 7000 finns närmare 500 helt enastående funktionärer som i vått och torrt får hela festivalen att fungera. Alla bidrar med sina unika tillgångar, lösningar och skratt!

Anmälan öppnar till våren. Då kan du återigen, eller för allra första gången, ska kunna vara med och skapa kärlek, solidaritet och medvetenhet i den skimrande skogen vid havet! Varje byggsten i festivalen är lika viktig som den andra och tillsammans skapar vi ett underverk.
Tillsammans skapar vi Öland Roots!

 

Hur går det till?

Funktionärspass under festivalen
Som funktionär på Öland Roots genomför du två pass på sex timmar vardera. Det finns en mängd olika typer av uppdrag och i anmälningsformuläret kan du själv önska vad du helst vill göra. Som tack för din insats får du två mål mat och fyra oförglömliga dagar på Sveriges mysigaste festival. Alla som anmäler sig är garanterade en plats så länge anmälan ligger öppen. Välkommen att anmäla dig från det år du fyller 18.

Funktionärspass innan eller efter festivalen
Du kan anmäla ditt intresse för att hjälpa till innan eller efter festivalen istället för att vara funktionär då festivalen pågår. Dessa platser är begränsade och du är alltså inte garanterad en plats. Välkommen att söka från det år du fyller 16.

Anmälan är bindande
Observera att anmälan är bindande. Vid en eventuell avanmälan tar vi ut en administrativ avgift på 100 kronor. En vecka innan festivalen (fr.o.m 3 juli) höjs avgiften till 500 kronor vid avanmälan eftersom bortfall så nära inpå festivalen försvårar schemaläggningen. Varje funktionär spelar en stor roll för arrangemanget som helhet - du betyder mycket!

Vad händer sen?
När du har anmält dig har du fått en plats som funktionär. Schemat med dina tilldelade pass färdigställs i slutskedet innan festivalen. Frågor är självklart välkomna till våran e-postadress funktionar@olandroots.com.

När anmälan öppnat hittar du anmälan via denna länk >> 
Anmälan passar även för engelskspråkiga

Kärlek, solidaritet & medvetenhet!

Öland Roots Familjen