Öland Roots

Anmäl dig som funktionär

FUNKTIONÄRSANMÄLAN ÄR NU ÖPPEN

Utan alla funktionärer som reser hit till Öland skulle den magi som vi upplever i tallskogen kring dansbanan aldrig kunna bli verklighet. Tillsammans skapar vi ett underverk, och varje byggsten i festivalen är lika viktig som den andra! Läs noggrant igenom informationen nedan innan du anmäler dig!


Funktionärspass under festivalen
Som funktionär på Öland Roots genomför du två pass på sex timmar vardera. Det finns en mängd olika typer av uppdrag och du kan själv önska vad du helst vill göra i anmälningsformuläret. Som tack för din insats får du två mål mat och fyra oförglömliga dagar på Sveriges mysigaste festival. Varje funktionär spelar en stor roll för arrangemanget som helhet och vi är mycket glada att få dela upplevelsen av att skapa Öland Roots tillsammans med dig!

Funktionärsdagar innan eller efter festivalen
Ett mindre antal personer får istället möjligheten att hjälpa till antingen innan eller efter festivalen. I de fall består funktionärens insats av två efterföljande heldagar. Vid dessa tillfällen är vi igång mellan 9.00 och 18.00 och har gemensamma avbrott för lunch och fika. Alla kan anmäla sitt intresse till dessa dagar. Då dessa platser är mycket begränsade ber vi dig ändå att utgå ifrån att du kommer att få dina pass under festivalen när behovet är som allra störst.

Anmälan
För att vara funktionär på Öland Roots måste du fylla 18 någon gång under 2019. Åldersgränsen för funktionärsdagarna är däremot 16 år, således har personer födda -02 och -03 förtur till dessa.

Observera att anmälan är bindande, så tänk igenom ditt beslut en extra gång. Vid en eventuell avanmälan tar vi ut en administrativ avgift på 100 kronor. Denna summa gäller fram till den fjärde juli, därefter höjs avgiften till 500 kronor eftersom att bortfall så nära inpå festivalen försvårar schemaläggningen.

Vad händer sen
När du har anmält dig får du en bekräftelse mejlad till dig. Alla som anmäler sig är garanterade en plats. Har du frågor är du mer än välkommen att ställa dessa till oss på våran e-postadress funktionar@olandroots.com.

Du hittar anmälan via denna länk >> 

Kärlek, solidaritet & medvetenhet!

Öland Roots Familjen