Öland Roots

Inget Roots utan Ayla! | 17 Juli

Ayla, Malmös pärla, är en artist, sångare och producent med stark DIY-mentalitet. Det är independent hela vägen och ALLA vill göra samarbeten med Ayla. Förutom sina tre epokskapande album ”Ayla Shatz” (2014) ”Loops and thoughts” (2017) och “Klarspråk” (2020) har vi hört henne på över 30 collabs med bl.a Promoe, Cleo, Random Bastards m.fl.

Hon tog hem priset för Årets Rytm på Manifestgalan 2020 och det var på premiären av Malmö reggaeklubb på Moriskan i Malmö vi senast hade chansen att uppleva Ayla live. 

Den ljuva, vilda röst Ayla besitter gräver sig djupt in i själen utan att be om lov och lämnar efter sig precis det en inte visste att en behövde. Rösten är också huvudinstrumentet i hennes produktioner och rytmer och melodier verkar bokstavligen dansa efter Aylas pipa. 

Mellan tallarna ekar fortfarande den oförglömliga spelningen på Öland Roots 2019 och i år bjuds vi in till ännu en drömsk resa med garanterat 100% vibe. Ayla med fullt liveband på Dansbanans scen 2021 kommer bli minst sagt episkt!

 

Biljetter till konsertkvällarna på plats:

https://olandroots.ticketco.events/se/sv 

Streamingbiljetter:

https://olandrootstv.ticketco.events/se/sv